Mads Randal-Lund (f. 1975)

Jeg er vokset op på den københavnske vestegn. Uddannet pædagog fra Frøbelseminaret på Frederiksberg og sidenhen uddannet

cand. pæd. i pædagogisk psykologi på Århus Universitet.

Jeg har en lang række efteruddannelser der knytter sig til ledelse, supervision, psykoterapi og familieterapi, Blandt andet familie- og psykoterapeut fra Kempler Instituttet.

Jeg finder fortsat motivation og glæde ved at søge nye måder at styrke min praksis på. Jeg har undervist på flere psykoterapeut- og supervisoruddannelser. I dag er jeg fast underviser på Velling Koller -  Psykoterapeutuddannelsen A/S. 


Jeg har arbejdet på børne- og familieområdet siden 1998. Jeg har haft egen praksis siden 2016


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening 

GDPR

Du vil pr. mail eller ved første samtale blive bedt om at samtykke til at jeg må opbevare dine personfølsomme oplysninger. Dette gør jeg på en GDPR-godkendt måde. 


Betaling

Du vil efter aftale modtage mail med regning med anmodning om kontooverførsel eller overførsel via EasyPay. Jeg tager ikke imod kontanter eller betaling med kort.

Offentlige institutioner og organisationer modtager faktura elektronisk via EAN


Tilskud

Det er ikke muligt at få tilskud til behandling ved mig via sygesikringen, Danmark eller andre lignende tilskudsordninger. 


Gratis råd og vejledning

Det er i alle danske kommuner muligt at modtage gratis råd og vejledning når det drejer sig om børn, unge og familieforhold. Her er et link til rådgivningen i Sønderborg Kommune (du skal kopiere linket og sætte det ind i din browser)

https://sonderborgkommune.dk/borger/raadgivning-til-boern-unge-og-familier